Taustatietoa

Muraalin verhoomo ja entisöinti verstas on sijainnut alkuvuodesta 2008 Paimiossa Kevolan kylässä kunnostetussa piharakennuksessa. Alkuvuodesta 2016 verstas siirtyy toimimaan Pöytyälle,9-tien varrelle. Toiminta-alueenani on koko Varsinais-suomi ja saariston alue. Teen työkohteita myös paikan päällä. Huonekalujen kuljetus onnistuu myös sovittaessa. Puukorjaus ja uusien osien toimitus on mahdollista.

Erikoismaalarin koulutuksen olen suorittanut vuosina 1992-1995 Lahdessa. Tyylihuonekaluverhoilu, perinteinen- ja uuden tyylin verhoilu on opiskeltu Teak:issa pohjanmaalla vuosina 1998-1999. Näiden jälkeen on ollut useita vuosia verhoilun ,maalaustöiden ja huonekalujen entisöinnin parissa. Kokemusta olen hankkinut työskennellen myös Suomen rajojen ulkopuolella mm.Irlannissa ja Englannissa museokalusteiden entisöinnin ja perinteisen verhoilun parissa.

Verstas on avoinna arkisin klo.8-16 ja sopimuksesta iltaisin. "Kentällä" tehtävien maalaustöiden takia kannattaa varmistaa puhelimitse paikallaolo, etenkin kesäaikaan. Ulkomaalausta teen yleensä huhti-syyskuussa. Isompien kohteiden ikkunaentisöinti ja ovien maalaustyöt voidaan suorittaa myös kohteessa. Näin asiakkaalla on oikeus kotitalousvähennykseen.

Tervetuloa tutustumaan tai pyydä ilmainen hinta-arvio !