Pidennä kalusteen käyttöikää verhoilemalla
–Herätä huonekalu uuteen eloon, säilytä huonekalun henki

Raapiko kissa lempinojatuolisi käsinojan rikki tai repesikö perintösohvan ohueksi kulunut kanga. Riiteleekö kuosi kodin muun sisustuksen kanssa? Rakkaan ja itselle mieluisen huonekalun käyttöikää voi pidentää verhoilemalla kaluste uudelleen. Saat kokonaan uuden, piristävän tunnelman huoneeseen kankaan vaihdolla.

Huonekalu saattaa verhoilun lisäksi kaivata myös muuta kunnostusta, kuten pehmusteiden tai jousituksen uusimista. Muraalissa myös puupintojen petsaus, lakkaus ja maalaus onnistuu. Tarvittavista työvaiheista voidaan neuvotella. Huonekalu tai kuva kalusteesta on hyvä nähdä tarkemman arvion saamiseksi.

Katso myös maalaustyöt!

Perinteinen verhoilu

Esineen tietylle aikakaudelle kuuluva henki saadaan säilytettyä verhoilemalla huonekalun perinteisin menetelmin. Aidoilla vahvoilla materiaaleilla, kuten pystyjousilla ja meriheinällä saadaan kalusteelle pidempi elinkaari kuin tehdastekoisilla kalusteilla. Tyylillä ja taidolla entisöity antiikkikaluste säilyttää arvonsa myös tuleville sukupolville.

Moderni verhoilu

Huonekalun vanhan kuluneen kankaan vaihto tuo raikasta tyyliä ja uutta ilmettä sisustukseen. Pehmusteet vaihtamalla saa ryhtiä ja istumismukavuutta vanhaankin tuoliin tai sohvaan. Huonekaluverhoilun lisäksi mm. veneen patjoja ja vanhojen autojen verhoilu onnistuu. Teen myös irtopäällisiä, tyynyjä, patjoja ja ompelukorjauksia.

Verhoilukankaat voi tilata helposti kauttani. Malleja on katsottavissa verstaalla tai toimittajien verkkosivuilla. Minulta saat neuvoja värin sekä materiaalin valintaan.

Löydä mieleiset kankaat:

Annala  Orientoccident Nevotex  Lauritzon´s

Mitä maksaa?

Verhoilun hintaa arvioitaessa on otettava huomioon työn eri vaiheet. Onko vain kangas kuluneen näköinen, mutta sisusta jämäkässä kunnossa? Vai onko jousitus pehmeä tai kuopalla? Pitääkö myös runkoa korjata ja puuosia uusia? Vastaus selviää kun tuot kalusteen verstaalle tai lähetät kuvan sähköpostilla. Saan tehtyä alustavan hinta-arvion. Kuljetusmahdollisuus on tarjolla.

Kalusteen verhoilu on ekologinen valinta. Verhoilemalla saa yksilöllistä ilmettä kotiin

Pyydä ilmainen hinta-arvio

puh: 044 9947903
info@muraali.net