Pidennä kalusteen käyttöikää verhoilemalla
–Herätä huonekalu uuteen eloon, säilytä huonekalun henki

Raapiko kissa lempinojatuolisi käsinojan rikki tai repesikö perintösohvan ohueksi kulunut kanga. Riiteleekö kuosi kodin muun sisustuksen kanssa? Rakkaan ja itselle mieluisen huonekalun käyttöikää voi pidentää verhoilemalla kaluste uudelleen. Saat kokonaan uuden, piristävän tunnelman huoneeseen kankaan vaihdolla.

Huonekalu saattaa verhoilun lisäksi kaivata myös muuta kunnostusta, kuten pehmusteiden tai jousituksen uusimista. Muraalissa myös puupintojen petsaus, lakkaus ja maalaus onnistuu. Tarvittavista työvaiheista neuvotellaan hintaa sovittaessa. Huonekalu tai kuva kalusteesta on hyvä nähdä tarkemman arvion saamiseksi.

Katso myös maalaustyöt!

Perinteinen verhoilu

Esineen tietylle aikakaudelle kuuluva henki saadaan säilytettyä verhoilemalla huonekalun perinteisin menetelmin. Aidoilla vahvoilla materiaaleilla, kuten pystyjousilla ja meriheinällä saadaan kalusteelle pidempi elinkaari kuin tehdastekoisilla kalusteilla. Tyylillä ja taidolla entisöity antiikkikaluste säilyttää arvonsa myös tuleville sukupolville.

Moderni verhoilu

Huonekalun vanhan kuluneen kankaan vaihto tuo uutta tyyliä ja ilmettä sisustukseen. Pehmusteet vaihtamalla saa ryhtiä ja istumismukavuutta tuoliin tai sohvaan. Huonekaluverhoilun lisäksi teen mm. veneen patjoja ja vanhojen autojen verhoilua. Valmistan myös irtopäällisiä, tyynyjä, patjoja ja teen ompelujen korjauksia.

Verhoilukankaat saa tilata helposti kauttani. Malleja on katsottavissa verstaalla, ja minulta neuvoja värin sekä materiaalin valintaan.

Mitä maksaa?

Verhoilun hintaa arvioitaessa on otettava huomioon työn eri vaiheet. Onko vain kangas kuluneen näköinen, mutta sisusta jämäkässä kunnossa? Vai onko jousitus pehmeä tai kuopalla? Pitääkö myös runkoa korjata ja puuosia uusia? Pyydä rohkeasti hinta-arviota. Kuljetusmahdollisuus on tarjolla.

Kalusteen verhoilu on ekologinen valinta. Verhoilemalla saat yksilöllistä ilmettä kotiisi.

Löydä mieleiset kankaat:

Annala  Orient occident Nevo Borg  Lauritzon´s

Pyydä ilmainen hinta-arvio,

puh: 044 944 7903
info@muraali.net